Blackhawks voitti Rangersilta hävittyään 7 peliä peräkkäin

Artemi Panarin teki maalin ja kaksi syöttöä, ja Igor Shesterkin torjui 29 kertaa, mikä nosti vierailevan New York Rangersin voiton Chicago Blackhawksista sunnuntai-iltana 7-1 ja voitti kauden parhaan seitsemännen peräkkäisen voittonsa.

Ensimmäisellä jaksolla New York Rangers Pelipaita teki kaikkensa pitääkseen vastaavat sarjat käynnissä, ja hän teki kolme maalia Arvid Soderblomille ja Hawksille. Filip Chytil teki ensimmäisen maalin, kun Adam Fox poimi Jack Johnsonin syötöstä.

Vesey, joka teki kaksi maalia Rangersin 3-1-voitossa kotonaan Toronton NHL Pelipaidat vastaan torstai-iltana, teki maalin kolmannessa erässä 6:22 ja antoi New Yorkin 4-2-johtoon. Se oli hänelle kauden kuudes ja neljäs viimeisten yhdeksän ottelun aikana.

"Luulin, että meillä oli hyvä energia tänä iltana", Tortorella NHL Pelipaidat sanoi. – Mielestäni aloitimme hyvin. Se oli peli, joka olisi voinut mennä kummalle tahansa. ... Luulen, että kaverimme työskentelevät kovasti. Teemme virheitä. Mutta ponnistustaso ja energia, en todellakaan ole huolissani siitä.''

NHL Pelipaidat oleva Trouba oli kuitenkin lyönyt tyhjää verkkoa 2:08:lla peliin, ja Lindgren lisäsi toisen, kun aikaa oli jäljellä 48 sekuntia sinetöidäkseen New Yorkin viimeisimmän voiton, joka on johtanut kauden hitaaseen alkuun.

Flyersin tilanne on ollut 4-11-5 viimeisten 20 pelin aikana, ja ehkä suurin huolenaihe on puolustuspään nokka, jossa joukkueen maalien keskiarvo on paisunut 3,27:ään, 21. liigassa.

Odotan tästä olevan hyvä edestakaisin peli kahden pudotuspelijoukkueen välillä edelliseltä kaudelta, mutta anna hieman etua Torontolle, koska lyön vetoa Leafsin voittavan tämän jatkoajalla, mikä päättää Rangersin neljän pelin. voittoputki.