Menetetty mahdollisuus jatkaa Sabresin tappioputkea

Puhalletut voimapelimahdollisuudet ovat pitkään olleet Buffalo Sabresin riesa. Viime kaudella Blue & Gold sijoittui NHL:n sijalle 16 ja teki vain 21,17 % ajasta, jolloin heillä oli miesetu.

Tällä hetkellä he ovat paikassa, jossa he voivat voittaa kaikki pelin sisäiset vastoinkäymiset. He kohtasivat kourallisen itse aiheutettuja hetkiä Buffalon kallistuksensa ensimmäisen puoliskon aikana, mukaan lukien heidän neutraalialueensa vaihto Tage Thompsonin lyhennettynä avauskehyksessä.

Boston Bruins Pelipaita voitti kolmannen peräkkäisen pelinsä kukistaen Buffalo Sabresin 3-1 takaiskun jälkeen kahdessa viimeisessä erässä KeyBank Centerissä lauantaina.

Bruinsin NHL Pelipaidat voitti Buffalo Sabresin viime yönä 3-1. Jäljellä yhden maalin jälkeen ensimmäisen jakson jälkeen ja suurimman osan toisesta, Patrice Bergeron lisäsi tehopelimaalin tasoittaakseen pelin.

NHL Pelipaidat pukeutunut Jakub Zboril teki kauden ensimmäisen pistemääränsä ja antoi B:lle mahdollisuuden kolmannessa. Bergeron, jolla oli taikuutta Marchandilta ja Pastrnakilta, teki illan toisen maalin, kun peliä oli jäljellä alle kaksi minuuttia.

Keith Kinkaid NHL Pelipaidat tekee Boston Bruins -debyyttinsä lauantaina peräkkäisissä viikonloppupeleissä Sabresia ja Vancouver Canucksia vastaan. Pitkäaikainen NHL-veteraani oli 2-1-1 0,922 torjuntaprosentilla ja 2,70 maalilla keskiarvoa vastaan ​​tällä kaudella Providencessa ennen kuin hänet kutsuttiin Jeremy Swaymanin polvivamman vuoksi.

Jakub Zboril teki ensimmäisen NHL-maalinsa Bostonissa, ja Keith Kinkaid torjui 30 kertaa. Bruins voitti 10. kerran 11 pelissä. Bergeron päätti voiton, kun hän teki maalin 1:49 jäljellä kolmannessa erässä. Se oli hänen kauden seitsemäs maali.