Bruinsin maalivahti Jeremy Swayman palasi joukkueeseen useiden pelien jälkeen

Linus Ullmarkin oli poistuttava perjantai-iltapäivän ottelusta Carolina Hurricanesia vastaan ​​TD Gardenissa ylävartalovamman vuoksi. Ullmark ravisteltiin 6:57 kolmanteen erään ja luisteli penkille ja pukuhuoneeseen lääkintähenkilöstön katsottuaan häntä jäällä.

Olisi vähättelyä sanoa, että Ullmark on ollut loistava Bruinsille tällä kaudella. Mustan perjantain matineessa Ullmark NHL Pelipaidat johti NHL:ää 1,96 maalilla keskiarvoa vastaan ​​ja 0,935 torjuntaprosentilla.

Ullmark NHL Pelipaidat näytti olevan järkyttynyt, 6:57 kolmanteen erään. Hän nousi hitaasti ylös ja suuntasi sitten Bostonin pukuhuoneeseen. Jeremy Swayman, joka palasi äskettäin omasta jalkavammansa jälkeen, korvasi hänet Bruinsin maalissa Bostonin jälkeen 2-1. Bruins tasoitti pelin pian sen jälkeen.

"(Ullmark) ja (Craig Smith) ovat molemmat ylävartaloa. Uskomme, että molemmat tulevat olemaan päivittäin", Bruinsin Boston Bruins Pelipaita päävalmentaja Jim Montgomery sanoi toimittajille pelin jälkeen. "Heitä täytyy katsoa."

14 startissa Ullmark on 13-1-0 ja on koonnut absurdeja tilastoja. NHL Pelipaidat pukeutunut 29-vuotias mies johtaa NHL:ää maaleja vastaan ​​keskiarvoa (1,96), torjuntaprosentissa (0,935) ja voitoissa (13) kaikkien yli 10 ottelua aloittaneiden maalivahtien joukossa.

Perjantain voitolla NHL-historiaa tehnyt Bruins pyrkii voittamaan 13 perättäistä voittoa kotijäällä tiistaina, kun Tampa Bay Lightning saapuu TD Gardeniin klo 19. ET kiekon pudotus.