Pastrnak johtaa Bruinsin 5-1-voittoon lumivyörystä

Rekisteröityään pisteen tai enemmän yhdeksässä suorassa pelissä, Boston Bruinsin hyökkääjä David Pastrnak pidettiin tulostaulusta kahdessa viimeisessä pelissä. Edes puolustava Stanley Cup -mestari Colorado Avalanche ei voinut viedä Bruinsia kotikilpailuunsa, kun Boston ansaitsi 5-1 voiton lauantai-iltana TD Gardenissa.

Boston Bruins Pelipaita avasi pisteytyksen ensimmäisen jakson kello 13:49. Brad Marchand löysi Pastrnakin asettavan vasemmiston ympyrän sisälle yhden ajimeneen Pavel Francouzin ohi. 1-0 Bruins.

Avalanchen syvyys on niin vaikuttanut siihen, että Lehkonenin kanssa toisella jaksolla aloittelija Jean-Luc Foudy liittyi ylimmälle linjalle Nathan MacKinnonin ja Rantanenin kanssa. Se oli Foudyn kolmas urapeli.

Vaikka NHL Pelipaidat Ullmark on sallinut 2 tai vähemmän maalia seitsemässä hänen viimeisimmästä 8 aloittelustaan, mikä näyttää osoittavan alle, yli on 3-2 viimeisen viiden pelin aikana Bruinsille. Rikos on keskimäärin 4,0 maalia peliä kohden, sijoitus nro 1 NHL: ssä.

"Ne ovat hyviä pelejä, ne ovat hyviä testejä, koska nuo joukkueet pelaavat hyvin", Bruins eteenpäin Brad Marchand NHL Pelipaidat sanoi. "Olen sanonut tämän aiemmin ja sanon sen uudelleen, jokaisena yönä kuka tahansa voi voittaa.

Boston NHL Pelipaidat tulee tähän peliin NHL: n parhaan ennätyksen kanssa ja tulee olemaan kotijällä, kun taas Vegas johtaa Tyynenmeren divisioonaa ja on voittanut kaksi heidän kolmesta viimeisestä pelistään. Boston on pelannut uskomattoman hyvin puolustuksessa ja luopuu vain 2,13 maalia per peli.

Jos Lehkonen kaipaa vähän aikaa, Colorado voi jäätyä maanantaina Philadelphian listalle, josta puuttuu neljä parhaimmasta kuudesta eteenpäin, kaksi sen neljän parhaan puolustajan ja syvyyden eteenpäin ruorissa.